Anleggsmaskin

Spesifikasjoner

Dokumenter

Minigraver 2 500 kg / Kubota KX61-3_250x147

Gravemaskin

Gravemaskiner kan brukes til utgraving ved bygg- og anleggsarbeid, og våre minigravere passer også godt for grøfting, drenering og gartnerarbeid. Hos oss kan du leie gravemaskiner fra 1 til 15 tonn, og vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gravemaskinen for ditt prosjekt.

Hjullaster Cat 906 H_250x143

Hjullaster

Hjullaster kan brukes til lasting og planering av jord, grus og stein, samt arbeid som lasting av tømmer og trelast, rydding av snø, osv. Vi har både store og små hjullastere til utleie (fra 1 til 15 tonn) og et stort utvalg tilbehør som pallegafler, snøfreser, kostemaskin, o.l.

JLG-4013-PS-Byggesystemer-xl2_250x228

Teleskoptruck

Teleskoptruck kan brukes til lasting og lossing, løfting av maskiner og utstyr inn og ut av bygg, fasadearbeid, osv. Teleskoptrucker er fleksible multimaskiner som kombinerer egenskapene til en hjullaster med egenskapene til en byggekran. Maskinene er enkle å forflytte, og kan operere i terreng. Vi leier ut teleskoptrucker med løftehøyde fra 5,8 til 22,6 meter og med løftekapasitet opptil 5 tonn. 

Truck 3750 kg

Truck

Truck/gaffeltruck kan brukes til å flytte gods ved hjelp av to stålgafler som plasseres under lasten, og kan utstyres med ulike løftestativ og gafler tilpasset dine behov. Hos oss kan du leie trucker med elektrisk drift eller dieseldrift, med løftehøyde opptil 5,15 meter og med løftekapasitet opptil 2 tonn.

dumper

Dumper

Dumpere/minilastere er små og praktiske beltetrillebårer og kan brukes til flytting av større mengder masse, som grus, jord og fyllmasse. Maskinene har stor lastekapasitet og har brede belter som gir lavt marktrykk og gjør at de kommer frem over alt. Vi leier ut både beltegående og hjulgående dumpere, med en lastekapasitet fra 300 til 2500 kg. 

Markvibrator 62 kg_250x250

Komprimeringsmaskin

Komprimeringsmaskin brukes til effektiv komprimering av jord- og asfaltmateriale. Komprimering av jord og asfalt stiller store krav til riktig utstyr for den aktuelle jobben, og vi har et stort utvalg av kvalitetsprodukter tilpasset ethvert behov. Vi har komprimeringsmaskiner fra 62 til 710 kg. Små maskiner med lav vekt forenkler frakt av maskinen og gjør det enkelt å komme til på vanskelige områder.

kompressor liten_250x258

Kompressor

Kompressor kan brukes ute på bygg og anlegg til tyngre verktøy for boring, meisling, sandblåsing og andre trykkluftverktøy. Vi leier ut både elektriske kompressorer og dieseldrevne tilhengermonterte kompressorer. De elektriske kompressorene passer godt til spikermaskiner, dykkertmaskiner, fugesprøyter og andre luftverktøy, og gir opptil 11 bar trykk. Våre dieseldrevne tilhengermonterte kompressorer gir gjennomstrømningsmengde opptil 13 m3 per min. og opptil 10 bar trykk. Det er mange hensyn å ta ved leie av en kompressor, og vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte maskinen for ditt prosjekt.

Sikkerhet ved leie av lift

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vi anbefaler at alle leser veiledningen om Sikker bruk av personløftere som finnes under dokumenter på denne siden. Veiledningen forteller hvilke vurderinger du bør gjøre og hvilke krav du bør stille før du velger en personløfter for arbeid i høyden. Den forteller også hvilke risikoer du og arbeidsplassen din må forutse og håndtere når dere bruker mobil personløfter.

Generell sikkerhet ved leie av maskiner og utstyr

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner og/eller utstyr, enten i forhold til opplæring i bruk eller andre nødvendige sikkerhetstiltak. Nødvendige tiltak kan for eksempel være bruk av verneutstyr som for eksempel masker, hørselsvern, vernesko, vernebriller m.m. Vi har laget en egen side med fokus på Helse, miljø og sikkerhet (HMS). Her kan du søke i produktdatablad, lese relevant informasjon fra Arbeidstilsynet og mye mer.

Transport av maskiner og utstyr

Kan du ikke transportere selv ordner Byggesystemer med transport.

Vask av maskiner og utstyr

Utstyret må være rengjort før innlevering. Dersom dette ikke blir gjort, vil rengjøring bli fakturert.

Reparasjoner og justeringer

Reparasjoner og justeringer av alle typer maskiner og annet utstyr fra Byggesystemer skal kun utføres av servicepersonell fra Byggesystemer, eller annet autorisert personell godkjent av Byggesystemer, og det skal kun benyttes originale reservedeler.

Byggesystemer kan ikke stilles til ansvar ved feil hvis det ikke er benyttet originale reservedeler eller hvis uautorisert personell er benyttet ved reparasjoner. Uautoriserte reparasjoner kan føre til erstatningsansvar.

Forbehold om mulig levering av tilsvarende produkter

Produktene på nettsiden er eksempler på produkter vi har tilgjengelig. Utvalget, modeller og spesifikasjoner varierer i de ulike avdelingene våre. Vi forbeholder oss derfor retten til å kunne tilby tilsvarende produkter/modeller med utgangspunkt i de valgene du har gjort i bestillingsprosessen.