Anleggsmaskin

Spesifikasjoner

Dokumenter

Minigraver 2 500 kg / Kubota KX61-3_250x147

Graver

Vi har et stort utvalg av gravemaskiner og minigravere i ulike størrelser. Hos oss kan du leie den perfekte gravemaskinen for ditt prosjekt.

Klikk her for å se mer av vårt utvalg.

Hjullaster Cat 906 H_250x143

Hjullaster

Byggesystemer har små og store minihjullastere og hjullastere til utleie. Ta kontakt med nærmeste avdeling for mer informasjon om tilgjengelighet.

Klikk her for å se mer av vårt utvalg.

JLG-4013-PS-Byggesystemer-xl2_250x228

Teleskoptruck

Teleskoptrucker er fleksible multimaskiner som kombinerer egenskapene til en hjullaster med egenskapene til en byggekran. De benyttes mest til lasting og lossing, løfting av maskiner og utstyr inn og ut av bygg, fasadearbeid m.m. En teleskoptruck er enkel å forflytte, og kan operere i terreng.

Klikk her for å se mer av vårt utvalg.

Truck 3750 kg

Truck

Vi leier ut trucker med lavt støynivå og kapasitet. Vi tilbyr trucker med elektrisk drift eller dieseldrift. Truckene kan utstyres med ulike løftestativ og gafler tilpasset dine behov.

Klikk her for å se mer av vårt utvalg.

dumper

Dumper

Dumpere eller minidumpere er små og praktiske beltetrillebårer, også kalt minilastere. De er ideelle til transport av grus, jord og bark.

Klikk her for å se mer av vårt utvalg.

Markvibrator 62 kg_250x250

Komprimeringsmaskin

Effektiv komprimering av jord- og asfaltmateriale stiller store krav til riktig utstyr for den aktuelle jobben. Vi har et stort utvalg av av kvalitetsprodukter tilpasset ethvert behov.

Klikk her for å se mer av vårt utvalg.

kompressor liten_250x258

Kompressor

Vi har et stort utvalg av kompressorer til utleie. En kompressor kan brukes ute på bygg og anlegg til tyngre verktøy for boring, meisling, sandblåsing og andre trykkluftsverktøy.

Klikk her for å se mer av vårt utvalg.

Sikkerhet ved leie av lift

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vi anbefaler at alle leser veiledningen om Sikker bruk av personløftere som finnes under dokumenter på denne siden. Veiledningen forteller hvilke vurderinger du bør gjøre og hvilke krav du bør stille før du velger en personløfter for arbeid i høyden. Den forteller også hvilke risikoer du og arbeidsplassen din må forutse og håndtere når dere bruker mobil personløfter.

Generell sikkerhet ved leie av maskiner og utstyr

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner og/eller utstyr, enten i forhold til opplæring i bruk eller andre nødvendige sikkerhetstiltak. Nødvendige tiltak kan for eksempel være bruk av verneutstyr som for eksempel masker, hørselsvern, vernesko, vernebriller m.m. Vi har laget en egen side med fokus på Helse, miljø og sikkerhet (HMS). Her kan du søke i produktdatablad, lese relevant informasjon fra Arbeidstilsynet og mye mer.

Transport av maskiner og utstyr

Kan du ikke transportere selv ordner Byggesystemer med transport.

Vask av maskiner og utstyr

Utstyret må være rengjort før innlevering. Dersom dette ikke blir gjort, vil rengjøring bli fakturert.

Reparasjoner og justeringer

Reparasjoner og justeringer av alle typer maskiner og annet utstyr fra Byggesystemer skal kun utføres av servicepersonell fra Byggesystemer, eller annet autorisert personell godkjent av Byggesystemer, og det skal kun benyttes originale reservedeler.

Byggesystemer kan ikke stilles til ansvar ved feil hvis det ikke er benyttet originale reservedeler eller hvis uautorisert personell er benyttet ved reparasjoner. Uautoriserte reparasjoner kan føre til erstatningsansvar.

Forbehold om mulig levering av tilsvarende produkter

Produktene på nettsiden er eksempler på produkter vi har tilgjengelig. Utvalget, modeller og spesifikasjoner varierer i de ulike avdelingene våre. Vi forbeholder oss derfor retten til å kunne tilby tilsvarende produkter/modeller med utgangspunkt i de valgene du har gjort i bestillingsprosessen.

Tips en venn