Betongsliper / Hilti DG 150 hånholdt

Vekt: 4.10 kg
Effekt: 2100w

Betongsliper Hilti DG 150 Håndholdt

Spesifikasjoner

Vekt
4.10 kg
Arbeidsbredde
150 mm
Effekt
2100 w
2 hastigheter
4700/6600 o/min
Tilkobling for støvsuger
Ja
Strøm 3 fas
230v 16A
Salgsartikkel (min.0.5 mm)
Diamantslitasje

Dokumenter

Bruksområder

Brukervennlig maskin for diamant tørrsliping. Sliping av betong, hard betong, stein, murstein og andre minerale materialer. Fjerning av overflatebehandling som maling, puss og lim for fliser. Mulighet for å justere støvkappe Justerbart grep gir en komfortabel arbeidsoperasjon Kan vri deler av støvkappen til side, slik at man kommer helt inntil vinkler (gulv-vegg) For støvfri sliping bruk vår støvsuger.
import_2005
Betong

Diamantskiver

For bruk på betong

import_2005
Finslipt betong

Finslipt betong,rundt kanter

import_2005
Overflate

Fjerning av overflate-behandling(maks 2mm tykkelse)

import_2005
Hard betong

For hard betong,flint

import_2005
Mykt materiale

For mykere materiale som puss,festemasse for fliser etc

Sikkerhet ved leie av lift

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vi anbefaler at alle leser veiledningen om Sikker bruk av personløftere som finnes under dokumenter på denne siden. Veiledningen forteller hvilke vurderinger du bør gjøre og hvilke krav du bør stille før du velger en personløfter for arbeid i høyden. Den forteller også hvilke risikoer du og arbeidsplassen din må forutse og håndtere når dere bruker mobil personløfter.

Generell sikkerhet ved leie av maskiner og utstyr

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner og/eller utstyr, enten i forhold til opplæring i bruk eller andre nødvendige sikkerhetstiltak. Nødvendige tiltak kan for eksempel være bruk av verneutstyr som for eksempel masker, hørselsvern, vernesko, vernebriller m.m. Vi har laget en egen side med fokus på Helse, miljø og sikkerhet (HMS). Her kan du søke i produktdatablad, lese relevant informasjon fra Arbeidstilsynet og mye mer.

Transport av maskiner og utstyr

Kan du ikke transportere selv ordner Byggesystemer med transport.

Vask av maskiner og utstyr

Utstyret må være rengjort før innlevering. Dersom dette ikke blir gjort, vil rengjøring bli fakturert.

Reparasjoner og justeringer

Reparasjoner og justeringer av alle typer maskiner og annet utstyr fra Byggesystemer skal kun utføres av servicepersonell fra Byggesystemer, eller annet autorisert personell godkjent av Byggesystemer, og det skal kun benyttes originale reservedeler.

Byggesystemer kan ikke stilles til ansvar ved feil hvis det ikke er benyttet originale reservedeler eller hvis uautorisert personell er benyttet ved reparasjoner. Uautoriserte reparasjoner kan føre til erstatningsansvar.

Forbehold om mulig levering av tilsvarende produkter

Produktene på nettsiden er eksempler på produkter vi har tilgjengelig. Utvalget, modeller og spesifikasjoner varierer i de ulike avdelingene våre. Vi forbeholder oss derfor retten til å kunne tilby tilsvarende produkter/modeller med utgangspunkt i de valgene du har gjort i bestillingsprosessen.

Tips

Unngå arbeid som overskrider maskinens kapasitet. Bruk verneutstyr. For å oppnå sikker bruk av DG150, må den bare bli brukt sammen med Byggesystemers slipe kopp. DG150 er laget eksklusivt for tørr sliping av betong eller lignende materiale, eller for å fjerne belegg med maksimum 3 cm tykkelse. Lokale helse reguleringer og korresponderende sikkerhets forskrifter må bli observert og implementert til en hver tid ved sliping på belagt eller ublagt mineraler utført med DG150. Ikke, under noen omstendigheter, bruk verktøyet på annen måte enn det som er beskrevet i brukerveiledningen. Verktøyet er ikke passende for våt sliping
Tips en venn