Betongsliper HTC 450

Vekt: 95kg
Slipetrykk: 65 kg

BetongsliperHTC450

Spesifikasjoner

Totalvekt
95 kg
Vekt slipehode
68 kg
Slipetrykk
63 kg
Arbeidsbredde
450 mm
Omdreininger /min
750
Flytende slipekåpe
ja
Tilkobling for støvsuger
ja
Slipeskiver
3 x 180 mm
Transportlengde
7.68 m
Mål L x B x H i mm
790x570x1310
Delbar for transport
ja
Motor 1,5 kw/støm
230v/10amp

Dokumenter

application/pdfDatablad 124 KB

Bruksområder

Utleie av brukervenlig en fase planetarisk betongslipemaskin for tørr sliping, med tre slipehoder og en mot roterende slipeskive for jevn sliping uten sideveiskrefter. Fungerer like bra for betongsliping og utjevning som den gjør for sliping av tregulv. Maskinen er demonterbar for enkel transport.

Sikkerhet ved leie av lift

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vi anbefaler at alle leser veiledningen om Sikker bruk av personløftere som finnes under dokumenter på denne siden. Veiledningen forteller hvilke vurderinger du bør gjøre og hvilke krav du bør stille før du velger en personløfter for arbeid i høyden. Den forteller også hvilke risikoer du og arbeidsplassen din må forutse og håndtere når dere bruker mobil personløfter.

Generell sikkerhet ved leie av maskiner og utstyr

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner og/eller utstyr, enten i forhold til opplæring i bruk eller andre nødvendige sikkerhetstiltak. Nødvendige tiltak kan for eksempel være bruk av verneutstyr som for eksempel masker, hørselsvern, vernesko, vernebriller m.m. Vi har laget en egen side med fokus på Helse, miljø og sikkerhet (HMS). Her kan du søke i produktdatablad, lese relevant informasjon fra Arbeidstilsynet og mye mer.

Transport av maskiner og utstyr

Kan du ikke transportere selv ordner Byggesystemer med transport.

Vask av maskiner og utstyr

Utstyret må være rengjort før innlevering. Dersom dette ikke blir gjort, vil rengjøring bli fakturert.

Reparasjoner og justeringer

Reparasjoner og justeringer av alle typer maskiner og annet utstyr fra Byggesystemer skal kun utføres av servicepersonell fra Byggesystemer, eller annet autorisert personell godkjent av Byggesystemer, og det skal kun benyttes originale reservedeler.

Byggesystemer kan ikke stilles til ansvar ved feil hvis det ikke er benyttet originale reservedeler eller hvis uautorisert personell er benyttet ved reparasjoner. Uautoriserte reparasjoner kan føre til erstatningsansvar.

Forbehold om mulig levering av tilsvarende produkter

Produktene på nettsiden er eksempler på produkter vi har tilgjengelig. Utvalget, modeller og spesifikasjoner varierer i de ulike avdelingene våre. Vi forbeholder oss derfor retten til å kunne tilby tilsvarende produkter/modeller med utgangspunkt i de valgene du har gjort i bestillingsprosessen.

Tips

Unngå arbeid som overskrider maskinens kapasitet. Bruk verneutstyr.
Tips en venn