Betongsliper / Protool RGP håndholdt.

Vekt: 4.10 kg
Effekt: 2100 w

Betongsliper

Spesifikasjoner

Vekt
4.10 kg
Arbeidsbredde
150 mm
Effekt
2100 w
2 hastigheter
4700/6600 o/min
Tilkobling for støvsuger
Ja
Strøm
230v 16A
Salgsartikkel (min.0.5 mm)
Diamantslitasje

Dokumenter

Bruksområder

Brukervennlig maskin for fresing og diamant tørrsliping. Sliping / fresing av betong, hard betong, stein, murstein og andre minerale materialer. Fjerning av overflatebehandling som maling, puss og lim for fliser. Mulighet for å justere støvkappe Justerbart grep gir en komfortabel arbeidsoperasjon For støvfri sliping bruk vår støvsuger.

diamant1

Freshoder

Freshode: FZ-RGP 80
– Fjerne myk puss (mineralpuss)
– Fjerne elastiske vernemalinger på vegger og gulv
– Fjerne skumunderlag og limrester (tepperester)
– Fjerne rester av lim som brukes til fliser – Fjerne vernemalinger av bitumen og betong – Fjerne lateks- eller oljefarger på gipsflater

diamant2

SZ-RGP 80
– Fjerne hard puss (sementpuss)
– Fjerne ujevne og overragende steder etter forskalling ved fersk betong
– Fjerne skumunderlag og limrester (tepperester)
– Fjerne rester av lim som brukes til fliser
– Fjerne puss av kunstharpiks på varmeisolering

diamant 3

Diamantslipehode: DIA HARD-RGP 80
– Fjerne ujevne og overragende steder ved kompoundgulver
– Slipe bort og rense forvitrede betongdeler
– Fjerne ujevne steder på gammel betong

Diamant 4

Diamantslipehode DIA ABRASIVE - RGP 80
– Fjerne ujevne og overragende steder ved kompoundgulver
– Slipe bort og rense fersk betong
– Slipe abrasive stoffer

diamant 5

Slipehode: HW GROB-RGP 80
– Fjerne elastiske vernemalinger på vegger og gulv
– Minske gips og gassbetong
– Fjerne urenheter fra betongflater
– Fjerne lateks- eller oljefarger på gipsflater
– Bearbeider grovt

Diamant 6

Slipehode HW FEIN-RGP 80
– Fjerne elastiske vernemalinger på vegger og gulv
– Minske gips og gassbetong
– Fjerne urenheter fra betongflater
– Fjerne lateks- eller oljefarger på gipsflater
– Bearbeider fint

Sikkerhet ved leie av lift

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vi anbefaler at alle leser veiledningen om Sikker bruk av personløftere som finnes under dokumenter på denne siden. Veiledningen forteller hvilke vurderinger du bør gjøre og hvilke krav du bør stille før du velger en personløfter for arbeid i høyden. Den forteller også hvilke risikoer du og arbeidsplassen din må forutse og håndtere når dere bruker mobil personløfter.

Generell sikkerhet ved leie av maskiner og utstyr

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner og/eller utstyr, enten i forhold til opplæring i bruk eller andre nødvendige sikkerhetstiltak. Nødvendige tiltak kan for eksempel være bruk av verneutstyr som for eksempel masker, hørselsvern, vernesko, vernebriller m.m. Vi har laget en egen side med fokus på Helse, miljø og sikkerhet (HMS). Her kan du søke i produktdatablad, lese relevant informasjon fra Arbeidstilsynet og mye mer.

Transport av maskiner og utstyr

Kan du ikke transportere selv ordner Byggesystemer med transport.

Vask av maskiner og utstyr

Utstyret må være rengjort før innlevering. Dersom dette ikke blir gjort, vil rengjøring bli fakturert.

Reparasjoner og justeringer

Reparasjoner og justeringer av alle typer maskiner og annet utstyr fra Byggesystemer skal kun utføres av servicepersonell fra Byggesystemer, eller annet autorisert personell godkjent av Byggesystemer, og det skal kun benyttes originale reservedeler.

Byggesystemer kan ikke stilles til ansvar ved feil hvis det ikke er benyttet originale reservedeler eller hvis uautorisert personell er benyttet ved reparasjoner. Uautoriserte reparasjoner kan føre til erstatningsansvar.

Forbehold om mulig levering av tilsvarende produkter

Produktene på nettsiden er eksempler på produkter vi har tilgjengelig. Utvalget, modeller og spesifikasjoner varierer i de ulike avdelingene våre. Vi forbeholder oss derfor retten til å kunne tilby tilsvarende produkter/modeller med utgangspunkt i de valgene du har gjort i bestillingsprosessen.

Tips

Unngå arbeid som overskrider maskinens kapasitet. Bruk verneutstyr. Arbeid med freseapparat: Under arbeid med saneringsfreseapparat må man bruke vernebriller og støvmaske for å beskytte øynene og lunger mot flygende materialpartikler! Sugeflensens innstillbare høyde må tilpasses alt etter bruk. Når man fjerner gamle fargelag, bør tannspissene ikke stikke ut av sugeflensen mer enn 1 mm. Derimot ved fresing av murpuss kan freseringene stikke ut på mellom 2–4 mm. Høyden stilles inn ved å løse festebeltet litt med dreieknappen og dreie sugeflensen til venstre eller til høyre. Den innstillbare banen har maks. 5,5 mm. På skalaen kan man lese den innstillbare fresedybden (omtrent). Er det tungt å stille inn høyden, anbefales det å rense ledeflatene. Er høyden innstilt, trekkes festebeltet fast! Merknad: Arbeid aldri uten sugeflensen! Ta den av bare når du renser ledeflatene eller bytter freseringene. Husk å ta støpselet ut av stikkontakten når du utfører disse arbeidene! Samtidig brukes sugeflensen som et underlag på den bearbeidede flaten. Saneringsfreseapparatet settes alltid flat på det bearbeidede stykket. Ved plane flater er optimal innstilling på 6. grad Electronic. Merknad: Under arbeid må man kontrollere at freseringene dreier seg alltid fritt på aksene. Er det ikke tilfellet, f.eks. pga. støvlag, må støvet fjernes fra fresehodet. Derfor bør man aldri arbeide uten tilkoplet avsuging!
Tips en venn