Byggesystemer Bodø AS

Telefon: 75 50 66 60
Adresse: Stormyrveien 45, 8008 Bodø
Åpningstider: Mandag til fredag 08.00 - 16.00.

Klikk her for å sende oss en melding

Spesifikasjoner

Dokumenter

Daglig leder Byggesystemer Bodø
Daglig leder Rudi Johansen

 

E-post: 
bodo@bysy.no  

Kontosøknad:
Klikk her for å åpne søknadsskjema

Organisasjonsnummer:
939 471 138

Ansatte i Byggesystemer Bodø
De ansatte i Byggesystemer Bodø ønsker deg velkommen!

Om Byggesystemer Bodø

Byggesystemer ble etablert i 1975 og er et Nordnorsk eid selskap, og har en lang og spesiell erfaring på utleie av stillas.

Stillas 
Byggesystemer Bodø leier ut lett fasadestillas, murerstillaser og rullestillaser til alle kundegrupper. Vi har profesjonelle montører som prioriterer sikkerhet for våre kunder og ansatte. 

En av våre mest populære utleieprodukter innen stillas, både til både proff og privatmarkedet, er vår lettstillas i aluminium. Den er enkel å sette opp,  og dette er noe som gir kort monteringstid. 

Maskiner og utstyr
Vi har også et stort utvalg av lifter, gravere og alt annet av utstyr du trenger til ditt prosjekt. Vi har dyktige medarbeidere som kan tilby god service og support hele døgnet.

Vi legger vekt på god service og hurtig levering, og vi kan garantere kvalitet på våre produkter.

Vi utfører: behovsvurdering, planlegging, beregning, transport, montering og demontering.

  Vi er godkjent leverandør i:  
  startbank.gif

Referanser

Her er noen bilder fra prosjekter vi har jobbet med. Klikk på bildene for å åpne større versjon.

...

Kontakt oss

Bruk gjerne skjemaet nedenfor for å kontakte oss:

Sikkerhet ved leie av lift

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vi anbefaler at alle leser veiledningen om bruk av personløftere som finnes under dokumenter på denne siden. Veiledningen forteller hvilke vurderinger du bør gjøre og hvilke krav du bør stille før du velger en personløfter for arbeid i høyden. Den forteller også hvilke risikoer du og arbeidsplassen din må forutse og håndtere når dere bruker mobil personløfter.

Generell sikkerhet ved leie av maskiner og utstyr

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner og/eller utstyr, enten i forhold til opplæring i bruk eller andre nødvendige sikkerhetstiltak. Nødvendige tiltak kan for eksempel være bruk av verneutstyr som for eksempel masker, hørselsvern, vernesko, vernebriller m.m. Vi har laget en egen side med fokus på Helse, miljø og sikkerhet (HMS). Her kan du søke i produktdatablad, lese relevant informasjon fra Arbeidstilsynet og mye mer.

Transport av maskiner og utstyr

Kan du ikke transportere selv ordner Byggesystemer med transport.

Vask av maskiner og utstyr

Utstyret må være rengjort før innlevering. Dersom dette ikke blir gjort, vil rengjøring bli fakturert.

Reparasjoner og justeringer

Reparasjoner og justeringer av alle typer maskiner og annet utstyr fra Byggesystemer skal kun utføres av servicepersonell fra Byggesystemer, eller annet autorisert personell godkjent av Byggesystemer, og det skal kun benyttes originale reservedeler.

Byggesystemer kan ikke stilles til ansvar ved feil hvis det ikke er benyttet originale reservedeler eller hvis uautorisert personell er benyttet ved reparasjoner. Uautoriserte reparasjoner kan føre til erstatningsansvar.

Forbehold om mulig levering av tilsvarende produkter

Produktene på nettsiden er eksempler på produkter vi har tilgjengelig. Utvalget, modeller og spesifikasjoner varierer i de ulike avdelingene våre. Vi forbeholder oss derfor retten til å kunne tilby tilsvarende produkter/modeller med utgangspunkt i de valgene du har gjort i bestillingsprosessen.

Send melding til Byggesystemer Bodø: