Byggesystemer Harstad AS

Telefon: 77 01 95 70
Adresse: Klubbholmen 7, Stangnesbasen, 9409 Harstad
Åpningstider: Mandag til fredag 07.00 - 16.00.

Klikk her for å sende oss en melding

Spesifikasjoner

Dokumenter

Daglig leder i Byggesystemer Harstad
Daglig leder Øyvind Eidberg

 

E-post:
harstad@bysy.no

Kontosøknad:
Klikk her for å åpne søknadsskjema

Organisasjonsnummer: 
958 657 293

harstad_ansatte
De ansatte i Byggesystemer Harstad ønsker deg velkommen!

Om Byggesystemer Harstad

Byggesystemer Harstad ble etablert i 1975 og driver med utleie av stillas, lifter, gravemaskiner, bygg- og anleggsmaskiner, og mye mer.  Vi er også Nord-Norges største utleier og leverandører til arrangementer og festivaler.

Kvalitet og lang erfaring
Byggesystemer er entreprenør innenfor stillasbyggerfaget og har mer enn 40 års erfaring innen faget. Vi har godkjente montører og montører som har fagbrev innen stillasbyggerfaget.Byggesystemer betjener entreprenører, industri, offentlig sektor, byggherrer og private.

God service
Vi er 9 topp motiverte ansatte som står klar til å hjelpe våre kunder med store og små byggeprosjekter. 

  Vi er godkjent leverandør i:  
  startbank.gif

Referanser

Her er noen bilder fra prosjekter vi har jobbet med. Klikk på bildene for å åpne større versjon.

...

Kontakt oss

Bruk gjerne skjemaet nedenfor for å kontakte oss:

Sikkerhet ved leie av lift

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vi anbefaler at alle leser veiledningen om bruk av personløftere som finnes under dokumenter på denne siden. Veiledningen forteller hvilke vurderinger du bør gjøre og hvilke krav du bør stille før du velger en personløfter for arbeid i høyden. Den forteller også hvilke risikoer du og arbeidsplassen din må forutse og håndtere når dere bruker mobil personløfter.

Generell sikkerhet ved leie av maskiner og utstyr

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner og/eller utstyr, enten i forhold til opplæring i bruk eller andre nødvendige sikkerhetstiltak. Nødvendige tiltak kan for eksempel være bruk av verneutstyr som for eksempel masker, hørselsvern, vernesko, vernebriller m.m. Vi har laget en egen side med fokus på Helse, miljø og sikkerhet (HMS). Her kan du søke i produktdatablad, lese relevant informasjon fra Arbeidstilsynet og mye mer.

Transport av maskiner og utstyr

Kan du ikke transportere selv ordner Byggesystemer med transport.

Vask av maskiner og utstyr

Utstyret må være rengjort før innlevering. Dersom dette ikke blir gjort, vil rengjøring bli fakturert.

Reparasjoner og justeringer

Reparasjoner og justeringer av alle typer maskiner og annet utstyr fra Byggesystemer skal kun utføres av servicepersonell fra Byggesystemer, eller annet autorisert personell godkjent av Byggesystemer, og det skal kun benyttes originale reservedeler.

Byggesystemer kan ikke stilles til ansvar ved feil hvis det ikke er benyttet originale reservedeler eller hvis uautorisert personell er benyttet ved reparasjoner. Uautoriserte reparasjoner kan føre til erstatningsansvar.

Forbehold om mulig levering av tilsvarende produkter

Produktene på nettsiden er eksempler på produkter vi har tilgjengelig. Utvalget, modeller og spesifikasjoner varierer i de ulike avdelingene våre. Vi forbeholder oss derfor retten til å kunne tilby tilsvarende produkter/modeller med utgangspunkt i de valgene du har gjort i bestillingsprosessen.

Send melding til Byggesystemer Harstad: