Kantslipemaskin/Lägler Unico

Vekt: 19kg
Effekt: 750w

Kantslipemaskin

Spesifikasjoner

Vekt
19 kg
Mål
70x35x50 cm
Arbeidsbredde
17.8 cm
Strøm 750 w
230 v / 10 amp
Salgsartikkel
Slipebånd

Dokumenter

Bruksområder

Verdens mest kjente gulvslipemaskin, egnet både for store og små flater. Robust maskin med førsteklasses støvavsug, Stor hjulavstand som gir god stabilitet. Håndtak stillbart i høyden og med justerbar, bred styrebøyle. Godt støvavsug. Med 105 mm slipearm.

Brannfare!

La aldri støvet fra slipingen bli liggende i maskinens oppsamlingspose eller innendørs. Tøm det på et brannsikkert sted straks etter hver slipeomgang. Grunnen er at lakkpartikler / slipestøvet kan bli varmet opp under slipingen, og bli liggende og ulme. I noen tilfeller kan de selvantenne. Bruk egnet sikkerhetsutstyr som eks støvmaske og hørselvern.

Sikkerhet ved leie av lift

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vi anbefaler at alle leser veiledningen om Sikker bruk av personløftere som finnes under dokumenter på denne siden. Veiledningen forteller hvilke vurderinger du bør gjøre og hvilke krav du bør stille før du velger en personløfter for arbeid i høyden. Den forteller også hvilke risikoer du og arbeidsplassen din må forutse og håndtere når dere bruker mobil personløfter.

Generell sikkerhet ved leie av maskiner og utstyr

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner og/eller utstyr, enten i forhold til opplæring i bruk eller andre nødvendige sikkerhetstiltak. Nødvendige tiltak kan for eksempel være bruk av verneutstyr som for eksempel masker, hørselsvern, vernesko, vernebriller m.m. Vi har laget en egen side med fokus på Helse, miljø og sikkerhet (HMS). Her kan du søke i produktdatablad, lese relevant informasjon fra Arbeidstilsynet og mye mer.

Transport av maskiner og utstyr

Kan du ikke transportere selv ordner Byggesystemer med transport.

Vask av maskiner og utstyr

Utstyret må være rengjort før innlevering. Dersom dette ikke blir gjort, vil rengjøring bli fakturert.

Reparasjoner og justeringer

Reparasjoner og justeringer av alle typer maskiner og annet utstyr fra Byggesystemer skal kun utføres av servicepersonell fra Byggesystemer, eller annet autorisert personell godkjent av Byggesystemer, og det skal kun benyttes originale reservedeler.

Byggesystemer kan ikke stilles til ansvar ved feil hvis det ikke er benyttet originale reservedeler eller hvis uautorisert personell er benyttet ved reparasjoner. Uautoriserte reparasjoner kan føre til erstatningsansvar.

Forbehold om mulig levering av tilsvarende produkter

Produktene på nettsiden er eksempler på produkter vi har tilgjengelig. Utvalget, modeller og spesifikasjoner varierer i de ulike avdelingene våre. Vi forbeholder oss derfor retten til å kunne tilby tilsvarende produkter/modeller med utgangspunkt i de valgene du har gjort i bestillingsprosessen.

Tips en venn