Hydraulisk Beleggfjerner

Vekt inkuldert frontvekt:93 kg
Mål: 97x28x70

HydrauliskBeleggfjerner

Spesifikasjoner

Vekt inkl frontvekt
93 kg
Mål
97x28x70 cm
Arbeidsbredde
15 - 25 cm
Strøm 750 w
230 v / 10 amp
Salgsartikkel
skjæreblad
Spesialblad for linoleum
145 x 102 mm
Med sideskjær for tepper, vinyl, linoleum og andre mykere gulv.
152 x 102 mm
For generelt bruk på limte tepper og belegg
254 x 76 mm
For hardere eller godt limte gulv og rester som er vaskelige å fjerne.
152 x 127 mm

Dokumenter

application/pdfDatablad 1.3 MB

Informasjon

tillegående, med trinnløs regulering av hastigheten. Det lave lydnivået muliggjør arbeid på dagtid på arbeidsplasser hvor omgivelsene ikke kan forstyrres. Motoren driver hydraulikken som driver kniven og fremdriften. Leveres med 4 forskjellige blad og frontvekt.

Sikkerhet ved leie av lift

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vi anbefaler at alle leser veiledningen om Sikker bruk av personløftere som finnes under dokumenter på denne siden. Veiledningen forteller hvilke vurderinger du bør gjøre og hvilke krav du bør stille før du velger en personløfter for arbeid i høyden. Den forteller også hvilke risikoer du og arbeidsplassen din må forutse og håndtere når dere bruker mobil personløfter.

Generell sikkerhet ved leie av maskiner og utstyr

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner og/eller utstyr, enten i forhold til opplæring i bruk eller andre nødvendige sikkerhetstiltak. Nødvendige tiltak kan for eksempel være bruk av verneutstyr som for eksempel masker, hørselsvern, vernesko, vernebriller m.m. Vi har laget en egen side med fokus på Helse, miljø og sikkerhet (HMS). Her kan du søke i produktdatablad, lese relevant informasjon fra Arbeidstilsynet og mye mer.

Transport av maskiner og utstyr

Kan du ikke transportere selv ordner Byggesystemer med transport.

Vask av maskiner og utstyr

Utstyret må være rengjort før innlevering. Dersom dette ikke blir gjort, vil rengjøring bli fakturert.

Reparasjoner og justeringer

Reparasjoner og justeringer av alle typer maskiner og annet utstyr fra Byggesystemer skal kun utføres av servicepersonell fra Byggesystemer, eller annet autorisert personell godkjent av Byggesystemer, og det skal kun benyttes originale reservedeler.

Byggesystemer kan ikke stilles til ansvar ved feil hvis det ikke er benyttet originale reservedeler eller hvis uautorisert personell er benyttet ved reparasjoner. Uautoriserte reparasjoner kan føre til erstatningsansvar.

Forbehold om mulig levering av tilsvarende produkter

Produktene på nettsiden er eksempler på produkter vi har tilgjengelig. Utvalget, modeller og spesifikasjoner varierer i de ulike avdelingene våre. Vi forbeholder oss derfor retten til å kunne tilby tilsvarende produkter/modeller med utgangspunkt i de valgene du har gjort i bestillingsprosessen.

Tips

Før du starter arbeidet, må belegget kuttes i strimler som tilsvarer bladets bredde. Nye blad / kniver er meget skarp. Ved transport, ta ut nye eller gamle blad for å unngå skade på andre ting. Ta ut støpselet ved bytte av blad og ved annet vedlikeholdsarbeid. Sprukne eller deformerte blad må ikke brukes. Bruk egnet sikkerhetsutstyr .
Tips en venn