Byggesystemer: Vi leier ut stillas, maskinutleie og utstyr!ProdukterAnleggsmaskinGraverInformasjonsfilmer om hvordan du bruker en minigraver

Informasjonsfilmer om hvordan du bruker en minigraver

Bruk av minigraver er forholdsvis enkelt. Det er likevel flere ting som kan være greit å vite om for å unngå uønskede hendelser og få best mulig utbytte av minigraveren

bruker_minigraver

Spesifikasjoner

Dokumenter

Det er flere ting som kan være greit å lære før du bruker en minigraver. I informasjonsfilmene nedenfor kan du lære det grunnleggende om bruk av minigraver. I tillegg gir vi deg tips og triks for å få best mulig utbytte av minigraveren. Vi har også laget filmer med viktig informasjon om transport, tilbehør og vedlikehold. Til slutt finner du også en film med informasjon om hva du gjør om du havner i "trøbbel".

Filmene varer kun i noen få minutter, og vi anbefaler alle å bruke litt tid på dette i forkant før du bruker minigraver.

Del 1: Grunnkurs

Del 2: Tips og triks

Del 3: Transport


Del 4: Tilbehør


Del 5: Vedlikehold
 
Del 6: Trøbbel

Sikkerhet ved leie av lift

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vi anbefaler at alle leser veiledningen om Sikker bruk av personløftere som finnes under dokumenter på denne siden. Veiledningen forteller hvilke vurderinger du bør gjøre og hvilke krav du bør stille før du velger en personløfter for arbeid i høyden. Den forteller også hvilke risikoer du og arbeidsplassen din må forutse og håndtere når dere bruker mobil personløfter.

Generell sikkerhet ved leie av maskiner og utstyr

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner og/eller utstyr, enten i forhold til opplæring i bruk eller andre nødvendige sikkerhetstiltak. Nødvendige tiltak kan for eksempel være bruk av verneutstyr som for eksempel masker, hørselsvern, vernesko, vernebriller m.m. Vi har laget en egen side med fokus på Helse, miljø og sikkerhet (HMS). Her kan du søke i produktdatablad, lese relevant informasjon fra Arbeidstilsynet og mye mer.

Transport av maskiner og utstyr

Kan du ikke transportere selv ordner Byggesystemer med transport.

Vask av maskiner og utstyr

Utstyret må være rengjort før innlevering. Dersom dette ikke blir gjort, vil rengjøring bli fakturert.

Reparasjoner og justeringer

Reparasjoner og justeringer av alle typer maskiner og annet utstyr fra Byggesystemer skal kun utføres av servicepersonell fra Byggesystemer, eller annet autorisert personell godkjent av Byggesystemer, og det skal kun benyttes originale reservedeler.

Byggesystemer kan ikke stilles til ansvar ved feil hvis det ikke er benyttet originale reservedeler eller hvis uautorisert personell er benyttet ved reparasjoner. Uautoriserte reparasjoner kan føre til erstatningsansvar.

Forbehold om mulig levering av tilsvarende produkter

Produktene på nettsiden er eksempler på produkter vi har tilgjengelig. Utvalget, modeller og spesifikasjoner varierer i de ulike avdelingene våre. Vi forbeholder oss derfor retten til å kunne tilby tilsvarende produkter/modeller med utgangspunkt i de valgene du har gjort i bestillingsprosessen.