Bomlift 48 m

Byggesystemer Tromsø inviterer til kurs i bruk av personløftere torsdag 24. september kl. 08.15

I samarbeid med PLF’s opplæringsprogram inviterer vi til kurs i bruk av personløfter torsdag 24. september kl. 08.15. PLF = Personløfterforeningen www.plfnorge.no

Les mer
prosjekt

Vi leier ut det du trenger!

16. april 2020

Alle våre avdelinger har åpent og Byggesystemer har iverksatt en rekke interne og eksterne tiltak i forhold til å hindre spredning av koronavirus.Ta kontakt med oss for et godt tilbud til dine prosjekter.

Les mer
13071823_2

John Hempel er ansatt som daglig leder i Byggesystemer Vesterålen AS

06. desember 2019

- Vi er glade for å ha fått en erfaren leder som John med på laget. Med John sammen med våre dyktige medarbeidere på Sortland er vi godt rigget for videre satsing i Vesterålsregionen, sier konsernleder John Arne Eiken i en pressemelding.

Les mer...
Krympeplast - bedre arbeidsmiljø og effektivitet

Krympeplast gir bedre arbeidsmiljø, effektivitet og trygghet

28. januar 2019

Byggesystemer Oslo leverer krympeplast, som gir bedre arbeidsmiljø, effektivitet og trygghet for deg som entreprenør. Her har vi bygget stillas og dekket inn med krympeplast for Veidekke i Nordbyveien i Ski.

Les mer...
bysyoslo2[1]

Byggesystemer Oslo sikrer liv og verdier!

07. november 2018

Byggesystemer Oslo har som mål å sikre personell og verdier når arbeid skal utføres i høyden.
– Vi går aldri på akkord med sikkerheten, understreker daglig leder Stein Skjetne.

Les mer...
Svolvær kirke

Byggesystemer leverer sikkerhet og kvalitet

06. september 2018

Ingen jobb er for stor eller liten. Se film fra bygging av stillas på Svolvær kirke.

Les mer
stillasbygging

Video av stillasmontering i Tromsø

19. oktober 2016

Videoen viser stillaset som er montert av Byggesystemer Tromsø AS på en gangbru mellom Jekta og K1. Stillaset er montert utenfor åpningstiden til kjøpesentrene, da vi har stengt veien for trafikk. Det er 15-16 meter spenn på gitter dragerne over veien, disse er hengt opp med kontradragere i selve gangbrua.

Les mer
fagbrev_tromso

Byggesystemer har nå tre stillasmestere

27. juni 2016

Vidar Sannes og Lars-Magne Larsen hos Byggesystemer Tromsø har bestått siste eksamen i stillasbyggerfaget og vi gratulerer dem begge to som stillasmestere. Fra før har Trond Thorstensen hos Byggesystemer Oslo tilsvarende mesterbrev.

Les mer
banner_naeringinord_cropped_309x307

Næring i Nord: Utleie vokser i nord

09. juni 2016

– Byggesystemer skal være tilgjengelige der kundene er, og synlige og tilstede i de kanalene våre kunder benytter. Vi har dyktige ansatte som tilbyr sikkerhet, service og support hele døgnet på våre lokale avdelinger, sier daglig leder i Harstad, Øyvind Eidberg til Næring i Nord.

Les mer
Remi A. Sagli

Montering av utstyr for NNBA

06. juni 2016

Se dronevideo der Byggesystemer Tromsø AS og Krokelvdalen IL begynner å bli ferdig med montering av utstyr til Nordnorsk bygg- og anleggsmesse 2016. Messen arrangeres 10.-12.06.16 på Mandelasletta i Tromsø.

Les mer..
Minigraver

Trenger du minigraver?

01. september 2016

Byggesystemer Harstad har et godt utvalg av minigravere og alt annet utstyr du trenger til jobben. Henning kan levere og ta opplæring. Ta kontakt for tilbud!

Les mer...
Nils-Runar+Andersen_portrett

Finnmarking flytter tilbake til Alta igjen - er ny leder i Byggesystemer Finnmark

06. mai 2016

Nils-Runar Andersen har overtatt stafett pinnen som daglig leder i Byggesystemer Finnmark.

Les mer...
vesteraalkraft

Mørklegger Bø i samarbeid med Byggesystemer

02. mai 2016

Natt til 3. mai mørklegges hele Bø kommune mellom midnatt og klokken 03.00, skriver Vesterålkraft i en pressemelding. Årsaken til utkoblingen er at Vesterålskraft nå går i gang med å skifte ut to trafostasjoner i kommunen. Jobben gjøres med lift levert fra Byggesystemer Vesterålen.

Les mer på vol.no
festival_finnsnes_300x257

Ny plass til festivalscenen og festivaltelt

29. april 2016

Finnsnes Forum har besluttet å flytte hovedscenen i sommerens Finnsnes i Fest til et nytt sted. Daglig leder i Byggesystemer Finnsnes mener også at dette er en god løsning for festivalen.
– Jeg ser fram til å sette opp festivalteltet her. Det er et slett og fint område som gjør at arbeidsforholdene blir gode. Jeg regner med at arrangørene har bestilt godt vær og håper at riktig mange støtter opp om sommeren store festival på Finnsnes, sier han.

Les mer i Folkebladet...
petter_paulsen

Ny utleiekoordinator hos Byggesystemer Harstad

07. april 2016

Byggesystemer Harstad har stor aktivitet og vi har derfor styrket bemanningen i butikken vår. Vi har ansatt en ny utleiekoordinator som heter Petter Utvåg Paulsen. Han er en ekte harstadværing på 30 år. Petter har tidligere jobbet som bilselger hos Subaru og har også erfaring som reklamemontør og møbeltapetserer. Petter hadde sin første arbeidsdag på mandag 4. april og han vil være en viktig ressurs i vårt butikk-team. 

Les mer
Daglig leder i Byggesystemer Harstad

Harstad Tidende: Delingsøkonomien gir oss mange muligheter

19. februar 2016

– Vi skal drive med utleie av stillas, maskiner og utstyr også de neste 40 årene, men det innebærer at vi er nødt til å tilpasse oss trender som dukker opp. Ikke bare i forhold til egen bransje, men like mye i forhold til den teknologiske utviklingen, sier daglig leder Øyvind Eidberg til Harstad Tidende.

Les hele artikkelen (PDF)

Les mer
Bomlift 48 m

Opplæring og bruk av personløftere

11. februar 2016

I samarbeid med personløfterforeningens opplæringsprogram inviterer Byggesystemer Finnsnes til kurs i bruk av personløftere.

Les mer om kurset...
Eiendom til salgs i Finnsnes

Kontor, lager og bolig i Finnsnes til salgs

28. desember 2015

Romslig næringseiendom med sentral beliggenhet.
God adkomst og parkering.
Eiendom med potensial.

Ler mer
minigraver_nyhet

Informasjonsfilmer om hvordan du bruker en minigraver

20. desember 2015

Bruk av minigraver er forholdsvis enkelt. Det er likevel flere ting som kan være greit å vite om for å unngå uønskede hendelser og få best mulig utbytte av minigraveren. Derfor har Byggesystemer laget seks korte filmer som kan hjelpe deg å behandle graveren riktig.

Klikk her for å se filmene...
fjellheisen_nyhet

Byggesystemer Tromsø deltar i oppgraderingen av Fjellheisen

18. desember 2015

Byggesystemer Tromsø har levert mye til fornyelsen av Fjellheisen, blant annet mellom 800-1000 m2 stillas. Nå kan du se video vi har laget fra prosjektet. 

Les mer og se video...
takovertak forside

Byggesystemer Finnmark leier ut tak over tak på Hammarijordet

20. november 2015

Stiftelsen Utleieboliger bygger fire boenheter der alle skal ha passivhus-standard på Hammarijordet i Alta. Det er Alta videregående skole, i samarbeid med Tømrer Eivind Johansen som skal utføre snekkerarbeidet. For å kunne fullføre dette prosjektet benytter de en tak over tak løsning utleid av Byggesystemer Finnmark skriver Kronstadposten.

Les mer
blomster_lofoten

Finaleblomster utdelt til Byggesystemer Lofoten

10. november 2015

Byggesystemer Lofoten og daglig leder Espen Haugen fikk overlevert sine velfortjente finaleblomster på restauranten på Thon Hotel Lofoten tirsdag til applaus fra et stort antall frammøtte Våganbedrifter og ordfører Eivind Holst i Vågan.

Les mer i Lofotposten
bysy_lofoten

Økonomisk suksess bygd på god service

04. november 2015

Våganavisa, Sparebank1 Nord-Norge og Vågan Næringsforening kårer i høst Årets Bedrift for niende gang. Den første kandidaten er Byggesystemer Lofoten AS som fyller ti år i 2016 og som også kan vise til stadig stigende økonomiske kurver. Daglig leder Espen Haugen gir hardtarbeidende ansatte all ære for suksessen.

Les mer..

Byggesystemer med økt fokus på selvbetjening

26. oktober 2015

Byggesystemer, som er midt i feiringen av sine første 40 år, er i ferd med å gjennomføre en digital satsing rundt selskapet. 
byggno.jpg

Les mer...

Naboene er viktige kunder

21. oktober 2015

Da bedriften trengte mer plass, var ikke ledelsen i Byggesystemer Vesterålen AS i tvil om at det måtte bli Vestmarka.
- Nesten alle som er etablert i Vestmarka industriområde er kunder av oss. Alle har bruk for en lift eller en stillas en gang i blant sier daglig leder Knut-Eirik Davidsen i Byggesystemer Vesterålen.

Les hele artikkelen...

Byggesystemer Oslo - Vi leier ut !

31. desember 2015

Byggesystemer Oslo leier ut lett fasadestillas, murerstillaser og rullestillaser til alle kundegrupper. Vi har profesjonelle montører som prioriterer sikkerhet for våre kunder og ansatte. En av våre mest populære utleieprodukter innen stillas, både til både proff og privatmarkedet, er vår lettstillas i aluminium. Den er enkel å sette opp, og dette er noe som gir kort monteringstid.

Ler mer om Byggesystemer Oslo...

Byggesystemer Vesterålen - Vi leier ut !

30. desember 2015

Byggesystemer Vesterålen leier ut lett fasadestillas, murerstillaser og rullestillaser til alle kundegrupper. Vi har profesjonelle montører som prioriterer sikkerhet for våre kunder og ansatte. En av våre mest populære utleieprodukter innen stillas, både til både proff og privatmarkedet, er vår lettstillas i aluminium. Den er enkel å sette opp, og dette er noe som gir kort monteringstid.

Ler mer om Byggesystemer Vesterålen...

Byggesystemer Finnmark - Vi leier ut !

30. desember 2015

Byggesystemer Finnmark leier ut lett fasadestillas, murerstillaser og rullestillaser til alle kundegrupper. Vi har profesjonelle montører som prioriterer sikkerhet for våre kunder og ansatte. En av våre mest populære utleieprodukter innen stillas, både til både proff og privatmarkedet, er vår lettstillas i aluminium. Den er enkel å sette opp, og dette er noe som gir kort monteringstid.

Ler mer om Byggesystemer Finnmark...

Byggesystemer Tromsø - Vi leier ut !

30. desember 2015

Byggesystemer Tromsø leier ut lett fasadestillas, murerstillaser og rullestillaser til alle kundegrupper. Vi har profesjonelle montører som prioriterer sikkerhet for våre kunder og ansatte. En av våre mest populære utleieprodukter innen stillas, både til både proff og privatmarkedet, er vår lettstillas i aluminium. Den er enkel å sette opp, og dette er noe som gir kort monteringstid.

Ler mer om Byggesystemer Tromsø...

Byggesystemer Finnsnes - Vi leier ut !

30. desember 2015

Byggesystemer Finnsnes leier ut lett fasadestillas, murerstillaser og rullestillaser til alle kundegrupper. Vi har profesjonelle montører som prioriterer sikkerhet for våre kunder og ansatte. En av våre mest populære utleieprodukter innen stillas, både til både proff og privatmarkedet, er vår lettstillas i aluminium. Den er enkel å sette opp, og dette er noe som gir kort monteringstid.

Ler mer om Byggesystemer Finnsnes...

Byggesystemer Harstad - Vi leier ut !

30. desember 2015

Byggesystemer Harstad leier ut lett fasadestillas, murerstillaser og rullestillaser til alle kundegrupper. Vi har profesjonelle montører som prioriterer sikkerhet for våre kunder og ansatte. En av våre mest populære utleieprodukter innen stillas, både til både proff og privatmarkedet, er vår lettstillas i aluminium. Den er enkel å sette opp, og dette er noe som gir kort monteringstid.

Ler mer om Byggesystemer Harstad...

Byggesystemer Lofoten - Vi leier ut !

30. desember 2015

Byggesystemer Lofoten leier ut lett fasadestillas, murerstillaser og rullestillaser til alle kundegrupper. Vi har profesjonelle montører som prioriterer sikkerhet for våre kunder og ansatte. En av våre mest populære utleieprodukter innen stillas, både til både proff og privatmarkedet, er vår lettstillas i aluminium. Den er enkel å sette opp, og dette er noe som gir kort monteringstid.

Ler mer om Byggesystemer Lofoten...

Byggesystemer Bodø - Vi leier ut !

30. desember 2015

Byggesystemer Bodø leier ut lett fasadestillas, murerstillaser og rullestillaser til alle kundegrupper. Vi har profesjonelle montører som prioriterer sikkerhet for våre kunder og ansatte. En av våre mest populære utleieprodukter innen stillas, både til både proff og privatmarkedet, er vår lettstillas i aluminium. Den er enkel å sette opp, og dette er noe som gir kort monteringstid.

Ler mer om Byggesystemer Bodø...

Byggesystemer Helgeland - Vi leier ut !

30. desember 2015

Byggesystemer Helgeland leier ut lett fasadestillas, murerstillaser og rullestillaser til alle kundegrupper. Vi har profesjonelle montører som prioriterer sikkerhet for våre kunder og ansatte. En av våre mest populære utleieprodukter innen stillas, både til både proff og privatmarkedet, er vår lettstillas i aluminium. Den er enkel å sette opp, og dette er noe som gir kort monteringstid.

Ler mer om Byggesystemer Helgeland...