Tilhengerlift 18,0 m

Dino 180T

Arbeidshøyde maks: 18,00 m
Horisontal rekkevidde: 10,70 m

Tilhengerlift Dino 180T

Spesifikasjoner

Arbeidshøyde maks
18,00 m
Plattformhøyde maks
16,00 m
Horisontalt rekkevidde maks
10,70 m
Bredde mellom støttebein
3,80 / 4,20 m
Løftekapasitet
215 kg
Kurvstørrelse
0,70 x 1,30 m
Rotasjon av bom
Ubegrenset
Transportlengde
7,46 m
Transportbredde
1,78 m
Transporthøyde
2,19 m
Totalvekt
1840 kg
Primær drivkilde
Elektrisk motor 230V
Maks stigning hjelpefremdrift
25 %

Demonstrasjonsvideo:

Tilhengerlift Dino 180T Outreach diagram
Dino 180T rekkevidde

Sikkerhet ved leie av lift

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vi anbefaler at alle leser veiledningen om Sikker bruk av personløftere som finnes under dokumenter på denne siden. Veiledningen forteller hvilke vurderinger du bør gjøre og hvilke krav du bør stille før du velger en personløfter for arbeid i høyden. Den forteller også hvilke risikoer du og arbeidsplassen din må forutse og håndtere når dere bruker mobil personløfter.

Generell sikkerhet ved leie av maskiner og utstyr

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner og/eller utstyr, enten i forhold til opplæring i bruk eller andre nødvendige sikkerhetstiltak. Nødvendige tiltak kan for eksempel være bruk av verneutstyr som for eksempel masker, hørselsvern, vernesko, vernebriller m.m. Vi har laget en egen side med fokus på Helse, miljø og sikkerhet (HMS). Her kan du søke i produktdatablad, lese relevant informasjon fra Arbeidstilsynet og mye mer.

Transport av maskiner og utstyr

Kan du ikke transportere selv ordner Byggesystemer med transport.

Vask av maskiner og utstyr

Utstyret må være rengjort før innlevering. Dersom dette ikke blir gjort, vil rengjøring bli fakturert.

Reparasjoner og justeringer

Reparasjoner og justeringer av alle typer maskiner og annet utstyr fra Byggesystemer skal kun utføres av servicepersonell fra Byggesystemer, eller annet autorisert personell godkjent av Byggesystemer, og det skal kun benyttes originale reservedeler.

Byggesystemer kan ikke stilles til ansvar ved feil hvis det ikke er benyttet originale reservedeler eller hvis uautorisert personell er benyttet ved reparasjoner. Uautoriserte reparasjoner kan føre til erstatningsansvar.

Forbehold om mulig levering av tilsvarende produkter

Produktene på nettsiden er eksempler på produkter vi har tilgjengelig. Utvalget, modeller og spesifikasjoner varierer i de ulike avdelingene våre. Vi forbeholder oss derfor retten til å kunne tilby tilsvarende produkter/modeller med utgangspunkt i de valgene du har gjort i bestillingsprosessen.

Tips

Finn ut hvor langt ut til siden du skal arbeide. Hvor høyt skal du? Finnes det noen hindringer i veien til oppstillingsplassen, husk at støtteben må ha plass. Er det bredde nok? Kabler/strømførende ledninger i luften? Kontroller stedet der personløfteren tenkes brukt, slik som helning og underlag. Får du bruk for strøm - 220 V? Bruk nødvendig beskyttelsesutstyr.
Tips en venn