Transport

Spesifikasjoner

Dokumenter

Bilde av tilhengere Hengere

Tilhengere kan brukes til å transportere det aller meste. Vi har et stort utvalg av tilhengere, i ulike størrelser og til ulike behov. Hos oss kan du leie alt fra varehengere til båthengere og spesialhengere.

 

Varehenger For transport av det aller meste. Vi leier ut varehengere i mange forskjellige vektklasser og med flere ulike størrelser på kassen og lasteplanet, og hos oss finner du garantert en henger som passer ditt behov, enten det er flytting av møbler, kjøre bort avfall eller transport av tyngre materialer.

Maskinhenger For transport av for eksempel gravemaskiner og lifter eller andre små maskiner. Maskinhengerne er lave og har solide oppkjøringsskinner for enkel av-/pålessing av utstyr.

Skap- og kapellhenger For transport av utstyr som bør beskyttes mot vær og vind. Hos oss kan du leie skaphenger og kapellhenger. Skaphengerne har doble bakdører, takgrinder, pakninger på dører og kraftige dørlåser.

Biltilhenger For transport av biler som ikke kan kjøres på ordinære veier. Biltilhengerne er lave og har solide oppkjøringsskinner i aluminium.

Båthenger For transport av båter på vei.

Spesialhenger Vi har også et stort utvalg av spesialhengere til utleie. Lifthengere; disse er hydraulisk nedsenkbare og gjør påkjøring av større utstyr trygt og enkelt. Hengere med hydraulisk tipp; for transport av jord, sand og grus. ATV-tilhengere; for transport av firhjuling, MC og scooter.

 

Bilde av transportbåndTransportbånd

Transportbånd kan brukes til å flytte alle typer løse materialer, fra avfallsmaterialer etter rivning til jord og våt mørtel. Lastekapasiteten er svært høy, samtidig som transportbåndet gir maksimal sikkerhet. Det er enkelt å justere det slitesterke beltet, og hjulsett og kasse er reguler- og avtagbare.

 

Tralle

Traller kan brukes for å enkelt flytte tunge ting som bygningsplater, dører og vinduer, verktøy, vanndunker, tunge esker, etc. Hos oss kan du leie sammenleggbare transporttraller, firehjuls transporttraller og -vogner, jekketraller, platetraller, platetransportvogner, dør- og vindustraller, m.m.

 

Tank

Tank brukes ved transport og lagring av flytende væske. Vi leier primært ut tanker for sikker transport og lagring av olje og drivstoff. 

 

Kjøretøy

Hos oss kan du leie ATV og hengere til ATV. 

 

Sikkerhet ved leie av lift

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vi anbefaler at alle leser veiledningen om Sikker bruk av personløftere som finnes under dokumenter på denne siden. Veiledningen forteller hvilke vurderinger du bør gjøre og hvilke krav du bør stille før du velger en personløfter for arbeid i høyden. Den forteller også hvilke risikoer du og arbeidsplassen din må forutse og håndtere når dere bruker mobil personløfter.

Generell sikkerhet ved leie av maskiner og utstyr

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner og/eller utstyr, enten i forhold til opplæring i bruk eller andre nødvendige sikkerhetstiltak. Nødvendige tiltak kan for eksempel være bruk av verneutstyr som for eksempel masker, hørselsvern, vernesko, vernebriller m.m. Vi har laget en egen side med fokus på Helse, miljø og sikkerhet (HMS). Her kan du søke i produktdatablad, lese relevant informasjon fra Arbeidstilsynet og mye mer.

Transport av maskiner og utstyr

Kan du ikke transportere selv ordner Byggesystemer med transport.

Vask av maskiner og utstyr

Utstyret må være rengjort før innlevering. Dersom dette ikke blir gjort, vil rengjøring bli fakturert.

Reparasjoner og justeringer

Reparasjoner og justeringer av alle typer maskiner og annet utstyr fra Byggesystemer skal kun utføres av servicepersonell fra Byggesystemer, eller annet autorisert personell godkjent av Byggesystemer, og det skal kun benyttes originale reservedeler.

Byggesystemer kan ikke stilles til ansvar ved feil hvis det ikke er benyttet originale reservedeler eller hvis uautorisert personell er benyttet ved reparasjoner. Uautoriserte reparasjoner kan føre til erstatningsansvar.

Forbehold om mulig levering av tilsvarende produkter

Produktene på nettsiden er eksempler på produkter vi har tilgjengelig. Utvalget, modeller og spesifikasjoner varierer i de ulike avdelingene våre. Vi forbeholder oss derfor retten til å kunne tilby tilsvarende produkter/modeller med utgangspunkt i de valgene du har gjort i bestillingsprosessen.