Byggesystemer Tromsø AS

Telefon: 954 33 600
Vakttelefon: 952 33 600
Adresse: Alkeveien 2B, 9015 Tromsø (Postboks 2334, 9270 Tromsø)
Åpningstider butikk: Mandag til fredag: 07.00 - 16.00. 
Åpningstider stillaslager: Mandag til fredag: 07.30 - 16.00. 

Klikk her for å sende oss en melding

Spesifikasjoner

Dokumenter

dagligleder Tromso_400x267
Daglig leder Lars Iver Larsen

 

E-post: 
tromso@bysy.no 

Kontosøknad:
Klikk her for å åpne søknadsskjema

Organisasjonsnummer: 
940 694 434

Ansatte i Byggesystemer Tromsø
De ansatte i Byggesystemer Tromsø ønsker deg velkommen!

Om Byggesystemer Tromsø

Stillaser
Byggesystemer Tromsø leier ut lett fasadestillas, murerstillaser og rullestillaser til alle kundegrupper. Vi har profesjonelle montører som prioriterer sikkerhet for våre kunder og ansatte. 

En av våre mest populære utleieprodukter innen stillas, både til proff- og privatmarkedet, er vår lettstillas i aluminium. Den er enkel å sette opp, og dette er noe som også bidrar til kort monteringstid. 

Inndekning
Vi utfører også inndekning av stillaser for å sikre ett tørt og godt arbeidsmiljø hvor dette kreves. 

Tak over tak
Vårt tak over tak beskytter din arbeidsplass mot dårlig vær. Kontakt oss for tilbud eller om du har spørsmål angående tak over tak, så hjelper vi deg med å finne en løsning som passer for ditt prosjekt. Vårt tak over tak kan brukes både på store og små prosjekter. 

Vi legger vekt på god service og hurtig levering, og vi kan garantere kvalitet på våre produkter.

Vi utfører: behovsvurdering, planlegging, beregning, transport, montering og demontering. 

mester_120x100.jpg   

  Vi er godkjent leverandør i:  
          startbank.gif

Referanser

Kontakt oss

Bruk gjerne skjemaet nedenfor for å kontakte oss:

Sikkerhet ved leie av lift

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vi anbefaler at alle leser veiledningen om bruk av personløftere som finnes under dokumenter på denne siden. Veiledningen forteller hvilke vurderinger du bør gjøre og hvilke krav du bør stille før du velger en personløfter for arbeid i høyden. Den forteller også hvilke risikoer du og arbeidsplassen din må forutse og håndtere når dere bruker mobil personløfter.

Generell sikkerhet ved leie av maskiner og utstyr

Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner og/eller utstyr, enten i forhold til opplæring i bruk eller andre nødvendige sikkerhetstiltak. Nødvendige tiltak kan for eksempel være bruk av verneutstyr som for eksempel masker, hørselsvern, vernesko, vernebriller m.m. Vi har laget en egen side med fokus på Helse, miljø og sikkerhet (HMS). Her kan du søke i produktdatablad, lese relevant informasjon fra Arbeidstilsynet og mye mer.

Transport av maskiner og utstyr

Kan du ikke transportere selv ordner Byggesystemer med transport.

Vask av maskiner og utstyr

Utstyret må være rengjort før innlevering. Dersom dette ikke blir gjort, vil rengjøring bli fakturert.

Reparasjoner og justeringer

Reparasjoner og justeringer av alle typer maskiner og annet utstyr fra Byggesystemer skal kun utføres av servicepersonell fra Byggesystemer, eller annet autorisert personell godkjent av Byggesystemer, og det skal kun benyttes originale reservedeler.

Byggesystemer kan ikke stilles til ansvar ved feil hvis det ikke er benyttet originale reservedeler eller hvis uautorisert personell er benyttet ved reparasjoner. Uautoriserte reparasjoner kan føre til erstatningsansvar.

Forbehold om mulig levering av tilsvarende produkter

Produktene på nettsiden er eksempler på produkter vi har tilgjengelig. Utvalget, modeller og spesifikasjoner varierer i de ulike avdelingene våre. Vi forbeholder oss derfor retten til å kunne tilby tilsvarende produkter/modeller med utgangspunkt i de valgene du har gjort i bestillingsprosessen.

Send melding til Byggesystemer Tromsø: